¨

Stadig ingen anholdelser efter bandeskyderi i Sakskøbing

Hen over weekenden har der været flere hændelser, hvor personer fra bandemiljøet har haft konflikter i Nykøbing Falster og Sakskøbing. Det eskalerede natten til tirsdag med et skyderi foran Nete´s Kiosk i Sakskøbing. Foto: Thomas Nielsen - TV ØST

Politiet har endnu ikke anholdt nogen gerningsmænd efter et skyderi mod en kiosk i Sakskøbing.

På få sekunder blev Sakskøbing på Lolland midtpunkt for en verserende bandekonflikt i området.

Natten til tirsdag blev der afgivet flere skud mod indgangsdøren til en kiosk på Vestergade i den centrale del af byen. Ingen kom til skade ved skuddene, men politiet ser alligevel meget alvorligt på episoden, der betegnes som en konsekvens af flere sammenstød mellem banderne Mongols og Satudarah.

Onsdag har politiet endnu ikke fundet frem til nogen gerningsmænd i sagen.

- Vi klør på med de virkemidler, vi har, siger Kim Kliver, politiinspektør hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

Søger vidner

Politiet opfordrer vidner til at henvende sig, særligt hvis de har set noget i Sakskøbing fra tirsdag omkring klokken 00.30 til 01.30. 

  Foto: Thomas Nielsen

Læs også Politiet afspærrer dele af Sakskøbing efter bandeskyderi

Senere på natten fik politiet også en anmeldelse om, at en stjålet Opel Insignia var fundet brændende i Nørre Vedby. Politiet mener, at bilen kan sættes i forbindelse med skudepisoden.

Hen over weekenden har der været flere hændelser, hvor personer fra bandemiljøet har haft konflikter i Nykøbing Falster og Sakskøbing.

Ifølge Kim Kliver er det de samme bander, der har været i spil. Der har dog ikke været tale om flere skyderier, men andre former for voldsudøvelser, siger politiinspektøren.

Læs også Politiinspektør om bandeskyderi: Det har ulmet længe

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App