Spritbilist kørte ind i parkeret bil

En 41-årig mand kørte lørdag aften ind i en parkeret bil. Nu er han sigtet for spritkørsel.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lørdag klokken 20.30 blev Sydsjælland og Lolland-Falsters politi kaldt til Nygade i Nykøbing Falster, hvor en bilist havde kørt ind i en Nissan, som holdt parkeret på stedet. Derefter var bilisten kørt fra stedet, og ifølge vidneudsagn var han muligvis påvirket af spiritus.

Politiet kørte i retning mod den adresse, hvor bilen hører til, og på Sakskøbingvej ved Toreby fik politipatruljen kontakt med den. Føreren var en 41-årig mand fra Vesterborg, og en alkometertest bekræftede, at han havde en promille, der var højere end det tilladte. Bilen havde desuden en knust baglygte, og den 41-årige blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

I Nakskov havde en anden bilist også problemer med at vige udenom forhindringer på vejen. En 50-årig kvinde fra Nakskov kom søndag aften kørende ad Løjtoftevej, hvor hun mistede herredømmet over bilen, som ramlede ind i et vejskilt.

Et forbipasserende vidne tilkaldte politiet, fordi den 50-årige kvinde virkede fuld. Det bekræftede en alkometertest, som landede på en værdi, der lå et godt stykke over det tilladte. Den 50-årige blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel, og på grund af promillens størrelse blev hendes kørekort inddraget på stedet, ligesom bilen blev beslaglagt.