Spritbilist i varevogn kørte direkte ind i bil - en person er kvæstet

En ulykke på Gaabensevej ved Nykøbing Falster natten til søndag skyldes efter alt at dømme alkohol i blodet hos en af trafikanterne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En bilist vil søndag blive forsøgt varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør, efter en ulykke natten til søndag, hvor en varevogn påkørte en personbil frontalt på Gaabensevej ved Nykøbing Falster.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Føreren af personbilen er blevet indlagt til behandling for sine skader på Nykøbing Falster Sygehus. Føreren af varebilen har også kortvarigt været indlagt på sygehuset, men blev hurtigt udskrevet. Derefter kørte vi ham ind på stationen til afhøring, siger vagtchef Michael Skræddergård.

Føreren af varevognen vil søndag eftermiddag blive fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling, oplyser politiet.

Meldingen om ulykken indløb til politiet klokken 02.27, efter personbilen, der kørte i retning mod sydøst blev påkørt af varebilen, der var på vej mod nordvest.

- Vi mangler endnu at få klarlagt alle forhold i ulykken - men foreløbig ser det ud til at være en ren spritulykke, siger vagtchefen.

Politiet oplyser ikke alkoholpåvirkning, der udelukkende måles med et alkometer. Først når resultatet af en blodprøve er klar, kan den slags tal oplyses.

Artiklen er opdateret
Ariklen er opdateret efter politiet besluttede at fremstile den anholdte i grundlovsforhør.