¨

Splinterny sygehusfløj indviet på Falster: - Det er en vigtig udvikling

Heino Knudsen (S) klippede snoren til den nye sygehusfløj på Nykøbing Falster Sygehus.

Nykøbing Falster Sygehus har fået ny sygehusfløj, hvor de får ekstra senge til patienterne. En vigtig udvikling, lyder det fra regionsrådsformanden.

- Det er en vigtig udvikling.

Sådan lyder det fra regionsrådsformanden, Heino Knudsen (S), da en splinterny sygehusfløj i tre etager tidligere i dag blev indviet på Nykøbing Falster Sygehus.

Regionsrådsformanden stod for at klippe snoren til bygningen, som skal rumme alt fra intensivafdelingen, akutmodtagelsen og et afsnit for hjertesygdomme.

- Vi har mere moderne faciliteter og enestuer i det nye, siger Heino Knudsen.

Det kommer jo både patienter og medarbejdere til gavn

Heino Knudsen (S), regionsrådsformand

- Vi har større muligheder for at løse dagens opgaver på en smidig måde. Det kommer jo både patienter og medarbejdere til gavn, og det er helt afgørende, at vi udvikler sundhedsvæsnet, så det er attraktivt både for vores medarbejdere og man får en god oplevelse som borgere.

  Foto: TV ØST

Meget arbejde forude

Allerede i 2011 satte regionsrådet i Region Sjælland 230 millioner kroner af til det nye byggeri. 

Læs også Nykøbing F. Sygehus bliver endnu større end planlagt

Afdelingen kommer til at have 85 sengepladser i alt. Og selvom det bringer glæde på sygehuset, så  er det også et stort arbejde, lyder det fra Rikke Steener Olsen, der er ledende oversygeplejerske på medicinsk afdeling på sygehuset.

- Det kribler, men der er meget arbejde, der skal gøres. For hjertemedicinsk afdeling, der skal vi flytte 26 patienter og hvis ikke jeg tager fejl, så vil alle sengene være brugt den pågældende dag. Så der er rigtig meget, der skal planlægges og gøres klar, så personale og patienter får den bedste muligheder og den bedste start.

Til efteråret bliver endnu en senge-afdeling taget i brug på 2. sal i byggeriet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App