¨

Slamsuger rammer jernbanebro - landevej badet i slam

Sammenstødet resulterede i, at stålarmen blev revet af, og der løb slam ud, som samlede sig under broen. Foto: Claus Hansen - Folketidende-Gruppen.

En større landvej på Lolland blev lukket i flere timer, efter en slamsuger havde ramt broen.

Store dele af en større landevej på Lolland var torsdag aften badet i slam, fordi en slamsuger havde ramt en jernbanebro mellem Sløsse og Skottemarke.

Det skriver Lolland-Falsters Folketidende.

Slamsugeren kørte kort før klokken 18.45 under jernbanebroen på Nystedvej. Men fordi chaufføren ikke havde slået den cirka 7,5 meter lange og et ton tunge stålarm på lastbilen ned, ramte den broen.

Sammenstødet resulterede i, at stålarmen blev revet af, og der løb slam ud, som samlede sig under broen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Chaufføren i slamsugeren oplyser til avisen, at han havde glemt at slå armen ned. Lastbilen kan rumme 35.000 liter slam, men var næsten på tom, da uheldet skete. Foto: Claus Hansen - Folketidende-Gruppen.

- Der er ingen personskade, oplyste vagthavende Mikkel Kjærgaard fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi sent torsdag aften til Lolland-Falsters Folketidende.

Spærrede vejen

Mens politiet og beredskabet arbejdede på stedet, blev vejen spærret og bilister opfordret til at finde alternative ruter.

Kort før klokken 21.00 oplyste politiet, at slamsugeren selv kunne køre fra stedet. Redningsmandskabet var desuden færdige med at fjerne slammet, og vejen var derfor genåbnet.

Artiklen fortsætter under billedet.

  Foto: Claus Hansen - Folketidende-Gruppen.

Chaufføren i slamsugeren oplyser til avisen, at han havde glemt at slå armen ned. Lastbilen kan rumme 35.000 liter slam, men var næsten på tom, da uheldet skete.

Sammenstødet har efterladt tydelige mærker på jernbanebroen, men det har angiveligt ikke betydning for jernbanetrafikken på strækningen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App