¨

Skovtur med udfordringer og kunst: Ny forlystelse åbnet på Lolland

Charlotte Skaarup står bag Labyrint Lolland-Falster, og hun glæder sig over, at så mange lagde vejen forbi hendes skov på labyrintens åbningsdag.   Foto: Katja Højbjerg - TV2 ØST

Labyrint Lolland-Falster ved Toreby kunne skærtorsdag byde de allerførste gæster velkommen.

Skærtorsdag åbnede en ny forlystelse på Lolland.

I en granskov i nærheden af Toreby kan man nu gå på opdagelse og blive udfordret på sin paratviden.

- Jeg synes, det er en god idé. Og så er det jo dejligt, at det ligger i nærheden, så vi altid lige kan køre over og tage en tur mere. Der er masser af muligheder med alle de spørgsmål, sagde Dorte Noval fra Nykøbing Falster, der besøgte labyrinten på åbningsdagen.

Med sig havde hun datteren Lea Noval, der også synes godt om den nye attraktion, hvor man skal svare rigtigt på en masse spørgsmål for at komme den rigtige vej gennem skoven.

Artiklen fortsætter under billedet.

Det er ikke sidste gang Dorte Noval lægger vejen forbi labyrinten ved Toreby. Foto: Katja Højbjerg - TV2 ØST

- Det er sjovt med de forskellige kategorier, så man kan teste sin viden af på forskellige emner, sagde Lea Noval, efter at have prøvet to forskellige ruter gennem skoven.

Kunst i træerne

Udover naturen kan man også nyde forskellig kunst rundt omkring på de to en halv kilometer stier, der er i labyrint-skoven. Graffitimaleren 1dkorone har stået for en del af udsmykningen, og på vejen rundt i skoven kan man også møde H.C. Andersen snittet i træ af Dorte Hedensted Lund.

Artiklen fortsætter under billedet.

Lea Noval besøgte Labyrint Lolland-Falster på åbningsdagen. Foto: Katja Højbjerg - TV2 ØST

- Det hele er en overraskelse, både spørgsmålene, hvor man kommer hen, og hvad der er at se. For der er en masse små ting i træerne, fortalte Lea Noval.

Glædelig åbningsdag

Det er Charlotte Skaarup, der står bag Labyrint Lolland-Falster, og hun glæder sig over, at så mange lagde vejen forbi hendes skov på labyrintens åbningsdag.  

- Det er jo helt fantastisk, jeg er simpelthen så glad, siger Charlotte Skaarup, der har anlagt parken for egen regning.

- Jeg er så glad for, at folk har fundet os, det er over al forventning, siger hun.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App