¨

Sejler frygtes omkommet

Foto: TV ØST

Politiet og Søværnets Operative Kommando leder efter en 52-årig mandlig amerikansk lystsejler. Mandens sejlbåd blev i dag fundet grundstødt med alle sejl hejst syd for Møn.

Mellemstor sejlbåd lå på grund i Hjelm Bugt

En mand gik i morges tur med sin hund og så, at en mellemstor sejlbåd med et amerikansk flag lå i Hjelm Bugt. Kl. 8.30 blev det første redningsfartøj sendt af sted fra Klintholm havn. De konstaterede, at sejlbåden havde fulde sejl, men var forladt.

Båden er ejet af en 52-årig amerikansk mand. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi frygter, at manden er faldet over bord i aftes og måske er omkommet.

Større eftersøgning i gang

Derfor har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi og Søværnets Operative Kommando sat en eftersøgning i gang syd for Møn. To helikoptere og fem fartøjer deltager i eftersøgningen.

Båd trukket i havn til undersøgelse

Båden er blevet trukket ind til Klintholm Havn på Møns sydkyst, hvor politiet har undersøgt skibet for spor, der kan føre frem til ejeren.

Det sidste livstegn, politiet har på manden, er en mail, som han har sendt fra en computer i går aftes kl. 18.30. Her skrev lystsejleren, at der var store bølger i området.

01:22 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App