¨

Satudarahs tidligere rockerborg sat på tvangsauktion

Det er denne ejendom på Sønder Aslev Strandvej 1, hvor medlemmer fra Satudarah har haft adresse, der nu skal på tvangsauktion. Foto: Pernille Damborg - TV ØST

Rockergruppen Satudarahs tidligere klubhus i Egebjerg er røget på tvangsauktion. Auktionen over den store ejendom afholdes onsdag den 27. november.

For et års tid siden kom en stor, grå bygning i Egebjerg på Falster i vælten.

Den store ejendom, der ligger på Sønder Aslev Strandvej 1, var nemlig en kort overgang adresse for medlemmer af rockergruppen Satudarah.

Nu skal ejendommen snart på tvangsauktion, kan man se på tvangsauktioner.dk. Her fremgår det, at ejendommens værdi er 1.700.000 kroner.

I opslaget om ejendommen fremgår det, at ejendommen har et beboligt areal på 243 kvadratmeter. Her står der også, at ejendommen er under renovering, som endnu ikke er færdiggjort. Iøvrigt tages der forbehold for oplysninger, fordi der er sket ændringer i forhold til BBR-registret.

Blev smidt ud af trælast i 2017

Tilbage i december 2017 blev Satudarahs klubhus i Maribo på Lolland tømt af fogeden, og i januar 2018 blev rockerne smidt ud af en trælast i Idestrup på Falster. 

I foråret 2018 dukkede medlemmer af rockergruppen op på adressen i Egebjerg. Den 27. april blev der holdt en åbningsfest, hvor politiet var massivt til stede. Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi var der 65 rockere til stede, som politiet aftenen igennem fulgte tæt.

Fejl var skyld i at rockergruppe kunne vende tilbage

I maj måned sidste år gav Guldborgsund Kommune rockergruppen forbud mod at forsamle sig i deres nye klubhus i Egebjerg på Falster.

Men da Guldborgsund Kommune gjorde brug af regeringens Bandepakke 3 og udstedte forbud mod at samles på ejendommen, blev der begået en fejl. Kommunen hørte ikke ejeren af selve ejendommen, før der blev nedlagt forbud, og det er en del af forvaltningslovens almindelige regler.

Det betød, at rockergruppen kunne vende tilbage til landsbyen.

I slutningen af juli bekræftede Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at rockergruppen igen havde forladt Egebjerg.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App