Røgeri lukker efter halvandet år med nye ejere

Ejerne af Gedser Røgeri melder nu ud, at de må lukke røgeriet. Det er knapt halvandet år siden, de overtog stedet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der var glæde i lokalsamfundet i Gedser, da ægteparret Mark og Chris Elsner overtog Gedser Røgeri fra de tidligere ejere, Hanne Zimmermann og Erik Nielsen, tilbage i marts 2021. 

Men nu skriver Mark og Chris Elsner på røgeriets facebookside, at de har besluttet sig for at lukke røgeriet her knap halvandet år efter. 

- Kære kunder. Vi har taget den meget svære beslutning, at vi lukker røgeriet på havnen i Gedser. Vi vil i nærmeste fremtid annoncere sidste åbningsdag, men der er nogle praktiske ting der skal på plads, inden vi kan melde det ud, skriver de. 

Ros fra kunderne 

Til TV2 ØST fortæller Mark Elsner, at lukningen ikke skyldes manglende omsætning, men at de lukker forretningen på grund af personlige årsager, som han ikke ønsker at uddybe.

Udmeldingen på facebook har affødt en del kommentarer og positive ord fra kunder. Både lokale og sæsonbesøgende. 

Læs også
Nyt røgmesterpar er klar til at føre røgeri videre
Læs også
Nyt røgmesterpar er klar til at føre røgeri videre

Det varmer, fortæller Mark Elsner.

- Det betyder meget for os, det er der ingen tvivl om. At folk har været glade for vores produkter og den service, de har fået hos os, kan vi jo kun være glade for, siger han. 

Håber nogen vil overtage

Parret håber nu, at en anden eller nogle andre vil overtage stedet. De har allieret sig med den tidligere ejer Erik Nielsen, som står for kontakten, hvis der kommer nogen, der er interesserede i at overtage Gedser Røgeri. 

Der er ifølge Erik Nielsen ikke kommet nogen henvendelser endnu.

- Men det er stadig så nyt endnu, så det kan jo nå at komme, siger han. 

Erik Nielsen forholder sig ikke til, at det er relativt kort tid siden, han overlod forretningen til Mark og Chris Elsner. 

- Jeg vil bare sige, at jeg håber, der kommer nogen, der kan føre det videre i samme ånd. Det er mit største ønske. Det vil være synd for byen, hvis der ikke er et røgeri, siger han. 

Skulle man være interesserede i at overtage, kan man finde Erik Nielsens kontaktoplysninger på Gedser Røgeris facebookside.