Revydirektør om Thestrup: Der findes ikke mange af hans slags

Direktør for Nykøbing Falster Revyen har haft nu afdøde Ole Thestrup på scenen. Og det var en oplevelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Skuespilleren Ole Thestrup døde i sit hjem på Tuse Næs natten til fredag af en aggressiv lungekræft. Han nåede at spille mange store roller i sit 69-årige liv.

Én af dem foregik på scenen i Nykøbing Falster Revyen tilbage i 2007. Og selv om det er ved at være nogle år siden, satte både hans væsen og optræden sine spor hos revydirektøren.

quote Der findes ikke mange af hans slags

Flemming Krøll, Direktør Nykøbing Falster Revyen

- Det var en oplevelse. Det er med Ole Thestrup som med Poul Dissing – enten elsker man ham eller også kan man ikke fordrage ham, siger revydirektør Flemming Krøll.

Flemming Krøll var glad for at have Ole Thestrup med i revyen. Og hans oplevelse var også, at Ole Thestrup var glad for at være der. Nykøbing Falster Revyen var den eneste revy, han deltog i.

Artiklen fortsætter under billedet.

Skuespilleren Ole Thestrup døde natten til fredag.
Skuespilleren Ole Thestrup døde natten til fredag.
Foto: Scanpix

Hårde perioder

- Han var et varmt og hjerteligt menneske. Der findes ikke mange af hans slags. Men han var nok for hård ved sig selv i en lang periode, siger Flemming Krøll.

Ole Thestrup havde perioder i sit liv, hvor han både røg og drak en del. Begge dele lagde han bag sig for år tilbage.

Efter hver revysæson får enten holdet eller den skuespiller, der har gjort sig bedst bemærket, en flise uden for teatret. Og her ligger der naturligvis en med Ole Thestrups navn.