¨

Rekordstort deltagerantal i FIFA-turnering

Foto: TV ØST

Weekendens FIFA-turneringen, Pricerunner Cup, i Eskilstrup havde rekordstort deltagerantal - og en overraskende vinder.

- Det er som EM i fodbold - bare med danske spillere som de allerbedste i verden.

Store ord fra arrangør af Danmarks hidtil største turnering i FIFA15 Martin Christoffersen fra Lokalscore.com. PriceRunner Cup, som turneringen hedder, fandt sted lørdag på Eskildstrup Hotel med rekordstort deltager antal af de allerbedste FIFA15 spillere i Danmark og dermed også store dele af verdenseliten.

- Det er helt vildt, og det er kommet bag på os hvor stort det hele lige pludselig blev, siger Martin Christoffersen.

Overraskende vinder

PriceRunner Cup blev vundet af Lasse Bækkelund, der er rangeret som Danmarks 3. bedste spiller. I finalen slog han den 2. bedste Lars Korreborg med hele 7-1. I FIFA 15 kan spilleren ikke blive skadet som vi kender fra fodbold på græs, men sygdom kan ramme alle, og Lars Korreborg var blevet sløj op til finalen, og det havde uden tvivl indflydelse på resultatet.

Der var mødt næsten 200 spillere op. Selve finalen blev overværet af 50 spillere i salen. PriceRunner Cup blev også livestreamet, og kunne som EM og VM følges live på internettet. 

Verdensmesteren August Rosenmeier fik et tidligt exit, da han i 1/16 finalen blev slået ud i forlænget spilletid af den ellers ukendte spiller HassanPlayer - en overraskelse, men alligevel en fortjent sejr.

God bold på skærmen af de yngre

Søndag var Eskilstrup Hotel igen fyldt med FIFA15 spillere – dog i en lidt yngre udgave end om lørdagen. Det var til PriceRunner Cup Junior for spillere op til 14 år. Fra tidlig formiddag var der fyldt i spillelokalet med 100 spillere og lige så mange forældre, og der blev spillet masser af god bold på skærmen.

Der er 400.000, der spiller FIFA15 i Danmark, og det er dermed en af de allerstørste sportsgrene herhjemme.

Læs også - FIFA-verdensmester udfordres i Eskilstrup

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App