¨

Reddede mand ud af brændende bil

Foto: TV ØST

Det var ved at gå galt på Marielyst i nat, da en 40-årig beruset mand lagde sig til at sove i sin bil med motoren tændt. Bilen brød i brand, men heldigvis fik tre unge reddet manden ud i tide.

Ved diskotek Dr. Emils på Marielyst er der nu kun en efterladt bil i baggården, men i nat kunne det have endt fatalt.

- Vi var en smule rystet, siger Oscar Helmersen.

Klokken fire i nat kommer Oscar Helmersen og to kammerater ud fra diskoteket. Her ser de en mand, der sover i sin bil, mens motoren kører i tomgang.

- Der kommer røg ud af kabinen, og så kan vi ikke rigtigt komme i kontakt, selvom vi står og banker og råber og skriger af ham, siger Oscar Helmersen.

Heldigvis tager de unge mænd hurtigt affære.

- Så sparker vi ruden ind for at få ham ud. Henter en dørmand, der har en brandslukker, og så får vi slukket ilden, der nu er i bilen, siger han. 

I dag roser politiet de unge for deres heltemodige indsats.

- De handler på det med det samme. Det havde i det her tilfælde ikke hjulpet at ringe til politi eller brandvæsen. Inden vi kommer frem, og de kommer i gennem, så kan det være for sent. Så det er rigtigt godt, siger John Andersen, der er vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Ifølge politiet var manden ikke selv opmærksom på, at han havde trykket speederen i bund, og han var meget forvirret, da han blev reddet ud.

01:52 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App