¨

Psykolog på nettet

Foto: TV ØST

Ungdomsvenner fra Nykøbing Falster bag ny selvhjælps-hjemmeside, så man nu på internettet kan gå i behandling for panikangst og eksamensangst.

Det kan være svært at få tid i psykiatrien og mange har svært ved at finde pengene til et forløb hos en psykolog.

Men nu har den 33-årige psykolog Kim Mathiasen fra Nykøbing Falster fundet en løsning for en stor del af denne gruppe. Sammen med webdesigner Karsten Flindt har han udviklet et ni-ugers internet-baseret selvhjælpsprogram, som allerede nu har gode resultater. De to har gået på gymnasiet sammen i Nykøbing Falster.

- For mange kan kurserne hjælpe dem helt af med deres angst og for nogen kan det være det skridt, der skal til for at komme i gang med at arbejde med problemet - så under alle omstændigheder synes vi, at vi kan hjælpe folk med at få en god start, siger Kim Mortensen.

Susanne Mitchell fra organisationen Angstforeningen tror på, at det nye internet-baserede forløb vil kunne hjælpe mange.

- Det er helt sikkert, at mange vil kunne få rigtig meget hjælp af dette - og så kan man tage det når som helst og derhjemme hos sig selv, siger Susanne Mitchell.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App