¨

PriceRunner leverer gigantoverskud

Foto: TV ØST

Selv om det er første år med eget selvstændige regnskab, har PriceRunner Denmark i Nykøbing Falster præsteret at levere et gigantisk overskud.

Det går godt for PriceRunner Denmark. Selskabet, der har adresse i Nykøbing Falster, kom ud af 2012 med et overskud på 11,5 millioner kroner før skat. Det skriver folketidende.dk.

Der har været forskellige ejere inde over PriceRunner Denmark, og i 2011 valgte selskabet at skifte fra et svensk ejserskab og blev i stedet datterselskab til amerikanske "Valueclick", og det flotte regnskab fra 2012 er det første selvstændige fra PriceRunner Denmark.

Positivt fokus på Lolland-Falster

Martin Andersen, der er chef for PriceRunner Denmark, er måske ikke så overraskende glad for resultatet, som han håber kan være med til at promovere lokalområdet.

- Vi vil gerne være med til at sætte positivt fokus på Lolland-Falster og successer i vores lokale erhvervsliv. Fra vores eget synspunkt gælder også, at vi driver en virksomhed, som hele tiden er på udkig efter medarbejdere, og i den forbindelse er det vigtigt, at vi også markerer os udadtil, forklarer han.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App