PriceRunner leverer gigantoverskud

Selv om det er første år med eget selvstændige regnskab, har PriceRunner Denmark i Nykøbing Falster præsteret at levere et gigantisk overskud.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det går godt for PriceRunner Denmark. Selskabet, der har adresse i Nykøbing Falster, kom ud af 2012 med et overskud på 11,5 millioner kroner før skat. Det skriver folketidende.dk.

Der har været forskellige ejere inde over PriceRunner Denmark, og i 2011 valgte selskabet at skifte fra et svensk ejserskab og blev i stedet datterselskab til amerikanske "Valueclick", og det flotte regnskab fra 2012 er det første selvstændige fra PriceRunner Denmark.

Positivt fokus på Lolland-Falster

Martin Andersen, der er chef for PriceRunner Denmark, er måske ikke så overraskende glad for resultatet, som han håber kan være med til at promovere lokalområdet.

- Vi vil gerne være med til at sætte positivt fokus på Lolland-Falster og successer i vores lokale erhvervsliv. Fra vores eget synspunkt gælder også, at vi driver en virksomhed, som hele tiden er på udkig efter medarbejdere, og i den forbindelse er det vigtigt, at vi også markerer os udadtil, forklarer han.