Politifolk jagter vælgere

Normalt jagter de forbrydere, men i disse dage går 2 politifolk på gaden for at jagte vælgere. De stiller begge 2 op til kommunalvalget.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der bliver sat mange kræfter ind på for at lokke folk til stemmeboksene. Selv politiet går nu på gaden for at jagt vælgere. Det sker dog i civil og i skikkelse af Søren Skotte og Ole Bronné Sørensen, som begge 2 stiller op til kommunalvalget.

Stemmeprocenten til det sidste kommunalvalg var historisk lav, og det vil de 2 være med til at lave om på. Derfor går de på lørdag på gaden  i samarbejde med projekt Stemmer på Kanten, der er den tidligere børnerådsformand Lisbeth Zornig Andersens indspark i kampen for flere stemmer.

Møder borgerne hvor de er

Og selv om de 2 ikke er enige politisk - Søren Skotte stiller op for Det Konservative Folkeparti og Ole Bronné Sørensen for Socialdemokraterne i Guldborgsund Kommune - så kan de godt blive enige om, at flere stemmer er en fælles kamp, der er værd at kæmpe.

- Det er vigtigt, at så mange som muligt stemmer, det styrker demokratiet og giver mere indflydelse. Vi går på gaden i samarbejde med ”Stemmer på Kanten”, fordi vi gerne vil vise, at uanset om vi er Konservative eller Socialdemokrater, så har vi som politikere en forpligtigelse til at deltage i debatten og møde borgerne, hvor de er, nemlig på gaden, siger Søren Skotte i en pressemeddelelse.

Han og kollegaen kan mødes i Stubbekøbing på lørdag den 9. november fra klokken 10 til 12.