Politiet på bar bund i sag om grimt hjemmerøveri

Trods massiv medieomtale har politiet ikke fået tip i sagen om det grimme hjemmerøveri i Sakskøbing natten til torsdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet efterlyser fortsat tip fra offentligheden efter et grimt overfald i Sakskøbing natten til torsdag.

Her overraskede en 47-årig mand en indbrudstyv, der var i gang med at gennemrode huset.

Et forsøg på at fastholde indbrudstyven endte dog næsten fatalt for den 47-årige mand. Han blev nemlig slået så hårdt i hovedet med et koben, at han i timevis derefter var i livsfare. Han er nu indlagt på Rigshospitalet i København.

Ingen borgere har meldt sig

Trods massiv mediebevågenhed har politiet endnu ikke modtaget hjælp fra offentligheden i sagen.

- Vi har desværre ikke modtaget nogle henvendelser endnu, så vi er fortsat interesseret i at høre fra borgere som har gjort de mindste iagttagelser omkring Akacievej i Sakskøbing, siger Steen von Würden Petersen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis afdeling for personfarlig kriminalitet til TV2 ØST fredag morgen.

Han opfordrede på TV2 ØST i aftes direkte overfaldsmanden til at melde sig selv til politiet. Det er dog heller ikke sket endnu.

Tekniske spor belaster røver

Selvom politiet står uden andre vidner end offeret, så er politiet dog langtfra uden spor i sagen.

- Vi står overfor et større arbejde med at gennemgå de mange tekniske spor, som vi har fundet på gerningsstedet. Samtidig skal vi afhøre offeret igen, og vi skal tale med flere af naboerne til hændelsen, siger Steen von Würden Petersen.

Offeret til hændelsen meldes nu at være i bedring.

- Den 47-årige har det mærkbart bedre. Han kan tale med sine pårørende, så der er en klar forbedring af den situation, som han er blevet bragt i, siger Steen von Würden Petersen.