Politiet: Kvinde efterlod Minna til at dø i solen

En 49-årig kvinde er blevet tiltalt for at efterlade Minna Dahl Michelsen til at dø, da de i sommer sammen var på udflugt sammen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Minna Dahl Michelsen døde i juni måned en ensom død, mens hun i en øde vådområde kæmpede for at komme fri af et hul, hvor hun sad fast med det ene ben.

Det har været kendt siden den 28. juli, hvor kvindens lig blev fundet ved et sumpet engareal ved Flintinge Å på Lolland efter længere tids intensiv eftersøgning.

Nu viser det sig dog, at en 49-årig kvinde er blevet tiltalt for at have efterladt den 48-årige Minna Dahl Michelsen i sumpen, da hendes ben sad fast.

Det skriver Ekstra Bladet.

Skulle se hundehvalpe

De 2 skulle angiveligt sammen have været på været på udflugt til den 49-åriges hjem på 
Fuglsang Gods for at se nogle hundehvalpe, da Minnas ben satte sig fast. Herefter skulle den 49-årige have taget flugten uden at ringe efter hjælp eller give sig til kende, da eftersøgningen gik igang - og det er strafbart. 

Som en konsekvens af svigtet døde Minna af varme og tørst, viser politiets undersøgelser.

Politiet understreger overfor Ekstra Bladet, at der ikke er nogen tegn på at hun aktivt har gjort noget for at skade Minna Dahl Michelsen - det er passiviteten, der er årsagen til anklagen.

Retssagen mod den 49-årige kvinde starter ved Retten i Nykøbing Falster torsdag den 5. december. Hun er i forvejen kendt af politiet for en hel række forhold.