Politiet indfører visitationszone i Nykøbing Falster

Efter dagens hændelser med personpåkørsel og anholdelser af 10 bandemedlemmer, opretter politiet visitationszone i Nykøbing Falster.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Efter dagens hændelser med en kvinde, der med forsæt blev påkørt i Sakskøbing og anholdelser af 10 bandemedlemmer i Maribo, indfører politiet nu visitationszone i Nykøbing Falster. 

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse. 

- Visitationszonen i Nykøbing Falster indføres for at forebygge eventuelle farlige situationer. Der har i den seneste periode været en del uro flere steder på Lolland og Falster med for eksempel skudepisoder og knivstikkeri, som skaber stor utryghed blandt borgerne. Der tegner sig et billede af en konflikt, der ulmer, og derfor sætter vi nu massivt ind for at forhindre yderligere utryghed. Vi opretter nu visitationszone i Nykøbing Falster også, idet konflikten også tidligere har været flere hændelser i Nykøbing Falster, siger politiinspektør Kim Kliver i pressemeddelelsen.

- Med oprettelsen af denne visitationszone er der nu visitationszoner i Maribo, Sakskøbing og Nykøbing Falster. Vi vil naturligvis anvende mulighederne i visitationszonerne til at lægge et tungt pres på bandemiljøet, og vi vil aktivt anvende mulighederne for visitationer over for medlemmer fra de to grupperinger

Politiet oplyser, at zonen gælder fra i dag og frem til fredag den 3. november klokken 16.00.

Den 6. oktober oprettede politiet også visitationszoner i både Maribo og Sakskøbing. 

Her er området, hvor politiet indfører visitationszone.
Her er området, hvor politiet indfører visitationszone. Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi