Politiet fjernede grisehoved på Riserupvej

Et vejskilt ved Nørre Alslev på Falster har mandag været udstyret med hovedet fra en gris. Nu har politiet fjernet det.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det vakte forargelse, at der mandag var sat hovedet af en gris på et vejskilt ved Nørre Alslev. En kvinde sendte os billedet ovenfor, hvor man kan se, at skiltet Riserupvej var blevet udstyret med dyrehovedet, og meldingen var, at grisehovedet var et ægte et af slagsen. Kvinden var noget fortørnet over, at nogen havde fundet på den slags og kaldte det "Total smagløst!", men nu behøver hun ikke længere bekymre sig om, hvorvidt hun møder hovedet af en gris på sin vej igen.

- Vi var i området i anden anledning, så vi kørte lige forbi og pillede det ned. Det viste sig, at det var hovedet fra en helstegt pattegris, som nogen havde moret sig med at sætte på skiltet, fortæller vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Ikke ulovligt

Han tilføjer, at der i øvrigt ikke er noget ulovligt i sagen.

- Jeg kan ikke komme i tanke om, at man bryder loven, medmindre hovedet dækker vejnavnet. Man kan selvfølgelig se på, hvordan grisehovedet er anskaffet, og om der er sket noget i den sammenhæng, som overtræder dyreværnsloven, men ellers er der ikke umiddelbart noget ulovligt i det, siger vagtchefen.

Kender du noget til sagen? Så kontakt os gerne på redaktion@tv2east.dk.