Politiet finder skunkgartneri på Falster: En mand anholdt

Anholdelsen af tre mænd på Christiania lørdag førte politiet til et skunkgartneri på Falster. Her kunne de anholde yderligere en.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiets anholdelse af tre mænd i området omkring Pusherstreet trak tråde til Falster, hvor politiet har fundet frem til et skunkgartneri. Det skriver Ekstra Bladet.

Bil førte til adresse i Horbelev

De tre mænd var ved deres anholdelse ved Pusherstreet i besiddelse af en taske med halvt kilo skunk, og politiet valgte at ransage de tre mænds adresser.

Her fandt de ud over en pistol, 100 gram hash og 41 gram methamfetamin også en bil, som politiet kunne forbinde til en adresse i Horbelev på Falster.

- Den generelle efterforskning viser, at bilen tidligere har været brugt til skunktransporter - det har vi observeret - så vi beslutter også at aflægge adressen på Falster et besøg, fortæller Dannie Rise, der er chef for politiets særlige Taskforce Pusherstreet, til Ekstra Bladet.

En mand anholdt i skunkgartneriet

Det viste sig, at der var god grund til politiets besøg i Horbelev. Adressen blev nemlig brugt til at huse et skunktgartneri med 78 planter. Den mand, der opholdt sig på stedet, blev anholdt.

Han bliver søndag fremstillet i et grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.