¨

Ung mand fra Falster er fundet

Foto: Rigspolitiet

En 23-årig mand fra Nordfalster blev tirsdag efterlyst at politiet, fordi han var meldt savnet af familien. Politiet oplyser nu, at han er fundet.

Opdatering

Sydsjællands og Lolland-Falsters Polti bragte tirsdag en efterlysning af en 23-årig mand fra Nordfalster. Familien var bekymrede for ham, fordi de intet havde hørt fra ham siden weekenden.

I den forbindelse bad politiet borgere om at være opmærksomme på hans bil, som man formodede, han kørte rundt i. Senere samme dag offentliggjordee politiet et billede af den forsvundne mand.

Onsdag klokken 12.38 oplyser politiet dog, at manden nu er fundet igen. Politiet vil dog ikke give nærmere detaljer om mandens tilstand. 

- Den 23 årige unge mand er fundet. Politiet har ingen yderligere oplysninger at videregive i sagen. Tak for henvendelser i sagens anledning, lyder den korte besked fra politiet på Twitter.

Ifølge familien skulle den 23-årige have været i København i weekenden, og man havde ikke kunne få kontakt til ham, siden han kørte i sin bil mod sit hjem på Falster.

 

 

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App