Politiet beder offentligheden om hjælp efter hjemmerøveri

Politiet beder vidner om hjælp til at opklare et groft hjemmerøveri i Østre Kippinge på Nordfalster mandag aften. En mand og en hvid bil kan spille en rolle.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Først blev en mand set gå rundt i Østre Kippinge mandag aften. Kort efter blev en 49-årig kvinde udsat for et meget voldsomt hjemmerøveri - og kort efter blev en lille, hvid bil i Golf-størrelse set køre fra stedet i hast.

Sådan kan sagen om hjemmerøveriet i Østre Kippinge på Nordfalster mandag aften beskrives.

Her blev en 49-årig kvinde omkring klokken 21 overfaldet i sit hjem og blev frarøvet en bærbar pc.

- Det er desværre ret få informationer vi har. Kvindens signalement af gerningsmanden er sparsomt, og vi har endnu ikke hørt fra mange vidner i byen, siger efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen til TV ØST.

Håber på hjælp fra borgere

Kvinden blev under overfaldet både slået og sparket flere gange, og kunne bagefter kun fortælle politiet, at gerningsmanden talte dansk, var iført en rød bluse og sorte bukser samt en sort elefanthue. Kvinden har overnattet på hospitalet, hvor hun har været holdt under observation, men slap i øvrigt forholdsvist heldigt fra overfaldet.

Politiet håber, at borgerne vil hjælpe med opklaringen af sagen.

- Vi håber, at borgere, der har set noget før, under og efter røveriet klokken 21, vil kontakte politiet, siger Søren Ravn-Nielsen.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.