Politibil endte i husmur (Video)

Ved en meget kort biljagt i Nykøbing Falster kørte både flugtbilisten og politibetjentene galt. Politibilien endte i en husgavl, men ingen kom alvorligt til skade.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et helt almindeligt rutinetjek udviklede sig i aftes til en biljagt, som dog varede ganske kort.

Politiet ville ifølge Ekstra Bladet stoppe en bilist på Gaabensevej i Nykøbing Falster for at tjekke hans papirer, men det var han ikke umiddelbart interesseret i. 

- Han vil åbenbart ikke stoppes, så han forsøger at undsætte, og efter 45 sekunder, maks. et minut, mister han herredømmet over bilen, siger vagtchefen hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi til ekstrabladet.dk.

Se video fra oprydningsarbejdet herunder:
[video:video_mangler:090819_politibil.flv]
Fotograf: Claus Hansen

- Politibilen kører lige bag ham, og prøver at undvige. Den kommer så op over kantstenen, der desværre virker som rampe, og så ender han i husmuren, siger vagtchefen.

Selv om det så dramatisk ud, kom ingen af de implicerede alvorligt til skade.

- Både flugtbilisten og en politimand var en tur forbi skadestuen, men ingen af dem var kommet noget værre til. Så nu har vi manden til afhøring, siger vagtchefen tirsdag aften.

Politiet har nu fået kigget på hans papirer, eller rettere manglen på samme, som forklarer, hvorfor han pludselig fik så travlt. 

- Det har vist sig, at han ikke har noget kørekort, og nu undersøger vi, om bilen er stjålet, siger vagtchefen.