¨

Politi: Skyderi på Nordfalster har ingen forbindelse til bandekonflikt

Politiet efterforskede tirsdag aften en anmeldelse om, at en mand er blevet beskudt på det nordlige Falster. Foto: Claus Hansen

Ifølge politiet er der formentlig ingen forbindelse mellem gårdagens skudepisode på Nordfalster og den verserende bandekonflikt i området.

Politiet ledte tirsdag aften efter en mand på omkring 30 år efter rn anmeldelse om et skyderi i en have i Øster Kippinge på Nordfalster. Manden kunne angiveligt være ramt af skud.

Kort efter anmeldelsen ankom en patrulje fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til adressen. Men da var manden ikke længere på stedet.

Et halvt døgn forinden var der et bandeskyderi mod en kiosk i det centrale Sakskøbing. Derfor var der spekulationer, om de to episoder hang sammen.

- Vores forløbelige undersøgelser peger på, at skyderiet formentlig ikke har nogen sammenhæng til de konflikter, vi har haft på Lolland og Falster. Vi opfatter det som en enkeltstående hændelse, siger Kim Kliver, politiinspektør hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. 

  Foto: Claus Hansen

Læs også Haveejer ringer til politiet om muligt skudoffer i have

Har I fundet frem til offer og gerningsmand?

- Vi er i færd med vores undersøgelser, jeg ville ikke gå nærmere ind i, hvad det indbefatter, svarer Kim Kliver. 

Læs også Politiet afspærrer dele af Sakskøbing efter bandeskyderi

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App