Politi efterlyser vidner i voldtægtssag

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyser nu vidner, efter en 20-årig kvinde i nat blev voldtaget bag Café Klein i Marielyst.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

For en 20-årig kvinde udviklede en festlig aften sig til sandt mareridt. Hun blev voldtaget bag en natklub i Marielyst. Politiet efterlyser nu vidner i sagen

- I nat omkring 03.54 får vi anmeldelse om voldtægt nede i Marielyst bag et værtshus, der hedder Café Klein, siger Vagtchef Søren Nielsen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Til fest med kæreste
Den unge kvinde er fra Lolland, men var til fest med hendes kærester og venner i Marielyst.

- En mand som er kæreste til den forurettede, bliver kontaktet af den forurettede og beder ham om at komme ud bagved, fordi der er sket noget. Og da han kommer om bag værtshuset, fortæller pigen, at hun er blevet voldtaget, siger Vagtchef Søren Nielsen.

Den unge kvinde festede på Café Klein. Pludselig blev hun dårlig og gik ud, fordi hun skulle kaste op. Hun vidste der lå et handicaptoilet omme bag ved, som hun kunne benytte.

Kvinden fik ikke låst døren, og mens hun kastede op, blev hun pludselig pågrebet af en mand, der tog hende over skulderen og bar hende ud til et hegn, hvor han voldtog hende.

Efterlyser to unge piger
Især de to unge piger, der gik forbi gerningsstedet mens forbrydelsen fandt sted, vil politiet meget gerne i kontakt med.

- Pigen har set to yngre piger gå forbi i det her handlingsforløb, og hun råber om hjælp og skriger og græder, men de her piger reagerer ikke. De har formegentlig misopfattet situationen og troet det var noget andet der foregik, siger Vagtchef Søren Nielsen.

Politiet vil dog også meget gerne høre fra andre vidner, der har opholdt sig i området omkring 03.30 natten mellem fredag og lørdag.

Formodet gerningsmand i varetægt
Politiet har den formodede gerningsmand I varetægt, men har brug for vidner for at komme til bunds i sagen.

Samtidig opfordrer politiet til, at vi holder godt på hinanden til alle sommerfesterne.

- Skal man nu gå på toilettet, så kan man tage sin veninde i hånden eller få sin kæreste til at gå med. Der er ingen grund til, at man går alene rundt mørke steder, hvor man er helt alene, siger Vagtchef Søren Nielsen.

Politiet kan kontaktes på 114