¨

Pia Kjærsgaard solgte pølser

Foto: TV ØST

Torvets Pølser i Nykøbing Falster fik onsdag fint besøg, da Pia Kjærsgaard i en noget uvant situation stillede op som pølsemand. Arrangementet var kun første stop i et længere program for dagens visit i den sydlige del af regionen

- To ristede med løg, tak!

Pia Kjærsgaards hjemmelavede pølser gik som varmt brød ved Torvets Pølser i Nykøbing Falster. Partiformanden gjorde sig onsdag som pølsemand som et led i en større charmeoffensiv overfor sine vælgere. Luften omkring den velbesøgte pølsevogn duftede af ristede løg, syltede agurker og måske en lille smule af valgkamp.

- Jeg synes, det er pragtfuldt at der kommer en politiker ned og oplever atmosfæren i Guldborgsund Kommune. Og jeg må indrømme, at det var alle tiders pølse, fortæller Frode Vest Hansen og garanterer, at Pia i hvert fald har vundet én stemme på pølsen.

Pia Kjærsgaard selv var dog mere påpasselig med at tage ordet ’valgkamp’ i sin mund.

- Hvis en politiker siger, at han ikke vil have stemmer til sit parti, så lyver han. Den her slags ting er bare noget, jeg altid gør, siger formanden og afviser kendskab til et valg inden for nærmeste fremtid.

Uanset hvad, så kan man jo godt være på forkant og servere sit budskab med ketchup og ristede løg. Og køen foran Torvets pølser vidnede om, at muligheden for at flytter krydser var til stede.

Politikerens besøg i den sydlige del af regionen sluttede på Hotel Falster i Nykøbing til et åbent møde, hvor alle interesserede kunne komme forbi til lidt mere end en pølsesnak.

01:59 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App