Optræk til ballade mellem 2 grupper unge

2 grupper unge forsøger mandag aften at få et opgør fra weekenden afsluttet i Nysted. Et girafkostume er angiveligt årsagen til balladen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet er mandag aften i Nysted, hvor 2 grupper unge ser ud til at være klar til at ryge i flint. Den ene gruppe består af omkring 15 lokale unge, mens den anden gruppe er unge fra byens efterskole.

Årsagen til at de mandag opsøger hinanden er tilsyneladende en episode fra weekenden.

- Der har været fest overfor efterskolen i weekenden, og så er der nogle fra efterskolen, der går over til festen og kommer til at grine af en, der er klædt ud som en giraf. Senere på aftenen støder de 2 grupper sammen i byen, hvor der bliver truet med køller, og nu ser det så ud til, at de forsøger at afslutte konflikten her til aften, siger Søren Østervig, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet har kun truffet et par stykker mandag aften i Nysted. De øvrige er stukket af, så snart de har fået øje på patruljen. Politiet vil nu tage kontakt til efterskolen og forsøge at få de lokale unges forældre på banen, så der kan komme ro på situationen igen.