¨

Nyt samarbejde skal få folk med handicap i arbejde

Ledigheden har taget et gevaldigt dyk de senere år i Guldborgsund Kommune. Nu skal et nyt samarbejde hjælpe med at få folk med et handicap i job.

Der er fortsat udfordringer med at få folk med et handicap i beskæftigelse. Det skal et nyt samarbejde mellem Guldborgsund Kommune og Landsforeningen LEV nu lave om på.

Det skriver Folketidende.

- Vi er glade for nu at kunne samarbejde med Landsforeningen LEV med det klare formål at få flere borgere med handicap i beskæftigelse. Vi skal have alle i job i en tid, hvor beskæftigelsen stiger. De gunstige tider skal også komme borgere med svag tilknytning til arbejdsmarkedet til gavn, siger Ole K. Larsen (V), der er udvalgsformand for kommunens beskæftigelsesudvalg.

De gunstige tider skal også komme borgere med svag tilknytning til arbejdsmarkedet til gavn

Ole K. Larsen (V), udvalgsformand for kommunens beskæftigelsesudvalg

Samarbejdet er allerede så småt begyndt, og de første succeser er i hus.

Typsik fleksjob

Projekt KLAPjob under Landsforeningen LEV har i samarbejde med kommunens jobcenter fået de første borgere med handicap i job.

Typisk er der tale om fleksjob, hvor der kan tages hensyn til den enkelte borgers nedsatte erhvervsevne.

- Det er godt at se, at et sådan samarbejde mellem Guldborgsund Kommune og os i Landsforeningen LEV kan føre til beskæftigelse for de borgere, som vi gerne vil have sat mere fokus på. Samarbejdet er kommet godt fra start, og jeg glæder mig til flere positive resultater, siger projektleder i Landsforeningen LEV, Claus Bergman Hansen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App