Nyt nederlag til Nykøbing FC

Spillerne fra Nykøbing FC skulle lørdag forsøge at kæmpe sig til sæsonens første point mod Frem i Valby.

Det kan godt være, Nykøbing FC spiller i gyldne trøjer, men den farve passede ikke til holdets 1. Halvleg i Valby Idrætspark lørdag eftermiddag.

Falstringerne kom bagud med 2-0 inden pausen blandt andet på et selvmål af Jacob Bonde Jensen.

I 2. halvleg fightede gæsterne godt for point, og der gik da heller ikke mere end fem minutter, før Nicky Bertelsen fik reduceret efter et hjørnespark.

Flere mål blev det dog ikke til, og efter to runder står der 0 point ud for Nykøbing FC.

- Vi prøvede det sidste sæson. Der var langt op efter en halvsæson med kun 9 point. Det skal vi ikke ud i igen, så gør vi det for svært for os selv. Så der skal point på kontoen i næste kamp, sagde Nicky Bertelsen efter opgøret til TV2 ØST.

Nykøbing FC møder Risvang på udebane næste lørdag.