Nykøbing Falster Revyen går sammen med lokalt bryggeri om særlig revy-øl

I samarbejde med det lokale Krenkerup Bryggeri lancerer Nykøbing Falster Revyen en revy-øl til den nye sæson.

Når Nykøbing Falster Revyen igen slår dørene op for gæster efter et års corona-pause, kan gæsterne købe sig en flydende souvenir med hjem.

Revyen lancerer nemlig en særlig øl med revy-etiket på i samarbejde med Krenkerup Bryggeri ved Sakskøbing. 

Det skriver Nykøbing Falster Revyen i en pressemeddelelse.

- Jeg er meget glad for det fantastiske samarbejde med Krenkerup Bryggeri, som nu ser dagens lys. Vi kan være stolte af den position, som Krenkerup har opnået på få år, og de lokale relationer har vist sig at være vigtigere end nogensinde før, udtaler revyens direktør, Mickey Pless, i pressemeddelelsen.

Lokalt samarbejde sælges i København

Selvom Revy-Øl er et nyt påfund, er indholdet ikke nyt. Det er nemlig Krenkerup Classic, der er fyldt i glasflaskerne.

Også hos bryggeriet er der glæde at spore over det lokale samarbejde.

- Vi er glade for, at Nykøbing Falster Revyen har lyst til at kigge lokalt, når der skal findes samarbejdspartnere, og med en Revy-Øl viser vi, at området ikke kun er garant for en fantastisk revy hvert år - det kan også̊ bryste sig af at producere øl af høj kvalitet, siger bryggeriets kommunikationschef Louise Berling Brun.

Artiklen fortsætter under billedet.

Revy-øllen er brygger af Krenkerup Bryggeri, og indholdet er en Krenkerup Classic.
Revy-øllen er brygger af Krenkerup Bryggeri, og indholdet er en Krenkerup Classic. Foto: Nykøbing Falster Revy

Revy-øllen vil kunne købes til forestillingerne, der begynder 10. juni og strækker sig over hele sommeren til 21. august. Men revy-øllen kan også findes på mere nordlige breddegrader.

Nykøbing Falster Revyen har nemlig indledt et samarbejde med frokostrestauranten 1733 i København, som har indvilget i at købe årets revy-øl, så kunderne kan få den serveret til deres frokost.

- Vi bor i et skønt område og en fantastisk landsdel, som for mange københavnere er overset, og derfor tænkte jeg at nu skulle vi se om vi ikke kunne få en restaurant midt i hjertet af København til at servere revy-øllen for deres gæster, for på den måde at få brandet revyen og ikke mindst Lolland Falster, udtaler Mickey Pless.

Onsdag den 19. maj klokken 13 skyder Nykøbing Falster Revyen forsalget i gang til årets første forpremiere, som traditionen tro er en forestilling til Guldborgsund og Lolland Kommunes pensionister. Mellem klokken 12 og 13:30 vil årets skuespillerhold være til stede på Lilletorv i Nykøbing Falster, ligesom Krenkerup Bryggeri vil være til stede med gammel hestevogn og Revy-Øl til salg.

Øllen kan desuden også købes i Kvickly i Nykøbing Falster.