Nykøbing F. Revyen aflyser årets forestilling: - Det er uendelig trist

Revydirektøren og resten af holdet bag revyen har besluttet at aflyse årets forestilling på grund af den verserende coronapandemi.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Siden 1912 har sommerrevy været en del af Nykøbing Falster. Her slog Nykøbing Falster Revyen for første gang dørene op for publikum. Men i dag, 108 år senere, bliver der ikke nær så meget at grine af.

quote Det er uendelig trist, men nødvendigt

Mickey Pless, revydirektør

Revydirektør Mickey Pless og resten af holdet bag Nykøbing F. Revyen har nemlig besluttet at aflyse årets forestilling på grund af den verserende coronapandemi.

- Nykøbing F. Revyen spiller ikke i år. Det er uendelig trist, men nødvendigt. Jeg vil ikke lægge skjul på, at det har været en særdeles svær beslutning at træffe, og vi har sammen med vores samarbejdspartnere lige til det sidste gennemgået scenarier og mulige alternativer, men konklusionen er desværre blevet, at vi er nødt til at aflyse årets revy, udtaler Mickey Pless i en pressemeddelelse.

Tæppet skulle være gået for årets premiere torsdag den 11. juni 2020 klokken 20.00.

Ked af det på byens og kommunens vegne

Cirka 30.000 gæster skulle have oplevet revyen i Nykøbing Teater.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg og hele holdet bag revyen er utroligt ærgerlige over, at det er kommet til dette. Vi havde glædet os til at stå på scenen og give vores gæster en fantastisk oplevelse. Jeg er også ked af det på byens og kommunens vegne. Jeg ved, hvor meget det betyder for handelslivet, for restauranter og cafeer, at der er sommerrevy, men i år kan vi ikke give dem det, og det er jeg meget ked af, udtaler Mickey Pless.

Revydirektøren forklarer, at den nuværende situation med coronapandemien og risikoen for smittespredning, gør det uforsvarligt at afholde den prisvindende revy.

- Jeg vil ikke udsætte hverken mit hold eller mine gæster for den risiko, der er forbundet med at gennemføre forestillingen, og det vigtigste er altså medarbejdernes og gæsternes sikkerhed.

-  Samtidig er der for meget uvished om forsamlingsforbuddet, der kan blive sat op til 500 personer fra 11. maj, men myndighederne siger samtidig, at det kan blive ændret løbende. Det gør det alt for usikkert for os, udtaler Mickey Pless.

Opfordrer gæster til at beholde billetterne

Gæster, som allerede har købt billetter til årets revy, vil de kommende dage blive kontaktet via mail, hvor de har mulighed for at få overflyttet deres billetter til sæson 2021, før det officielle billetsalg går i gang den 1. juli klokken 11.00.

De har dog også mulighed for at få byttet sine billetter til et gavekort til næste sæson eller at få refunderet sine billetter til fuld pris.

- Vi håber at rigtig mange af vores kunder vil støtte os i denne svære situation og ikke vælge at få refunderet deres billetter. Det vil betyde uendelig meget for den videre drift af Nykøbing F. Revyen, udtaler Mickey Pless.

Revyens cirka 25 ansatte kan ifølge Mickey Pless godt få del i den lønkompensationspulje, som regeringen har stillet til rådighed. Lige nu arbejder revydirektøren dog på at finde ud af, hvilken pulje de skal søge.