Nykøbing videre til oprykningsspillet

Med en sejr over Næsby er Nykøbing nu kvalificeret til forårets oprykningsspil om en plads i 1. division.

Nykøbing FC manglede blot ét point i efterårets sidste to kampe for at kunne blande sig i forårets oprykningsspil.

Lørdag skulle de så forsøge sig i kamp mod Næsby, som de mødte hjemme.

Med 33. minutter spillet forsøgte Nykøbings Nicolai Jessen at gøre sit til, at foråret kommer til at stå på slutspil om oprykning, da han scorer til 1-0.

Holdet kunne gå til pausen med et-måls-føringen.

Tager tre point med videre

Ni minutter inde i anden halvleg øgede Nykøbing FC deres føring, da Lasse Brandt Hansen satte bolden i mål.

Der resultat holdt helt indtil sidste minut af den ordinære spilletid. Men med 90. minutter spillet fik Næsbys Anders Lagoni også sat sit hold på måltavlen.

Slutstillingen 2-1 giver Nykøbing tre point i bagagen, og de er nu sikret en plads i forårets oprykningsspil.