Nykøbing-profil: Vi har haft for mange udfald

Nykøbing FC roder rundt i bunden af landets næstbedste fodboldrække, selvom de i lang tid lå til oprykning.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De mange fans af Nykøbing FC må ærgre sig.

For selvom foråret i den næstbedste fodboldrække begyndte med en sejr over HB Køge, så har det lokale hold kun hentet fire point i seks kampe. Efter sejren over rivalerne fra Køge har Nykøbing FC nemlig tabt fire kampe og spillet en uafgjort.

Men hvis man spørger klubbens erfarne herre, Anders Due, så er det ikke fordi, man har spillet dårlig fodbold.

- Vi synes egentlig, at indholdet i kampene har været bedre end i efteråret, men vi har haft nogle udfald i de fleste af kampene, og det har været afgørende, siger Anders Due til bold.dk og tilføjer:

- Ellers synes jeg sådan set, at vi er vokset som hold og har spillet nogle gode kampe, men vi har ikke fået nok point ud af det, og det er bestemt ikke godt nok. Men vi må hæfte os ved, at indholdet har været godt, og hvis vi kan holde det niveau, vi har vist i de sidste seks kampe, så får vi også flere point. 

Nykøbing FC kom godt fra start mod Hobro i weekenden og var foran 1-0, men på ét minut vendte Hobro det hele på hovedet og kom foran 2-1

I morgen, torsdag, skal Nykøbing FC møde Vejle Boldklub, hvor man skal forsøge at få forårets anden sejr. Nykøbing FC er nede som nummer ni i tabellen og har fem point ned til Næstved på den anden side af nedrykningsstregen.