Nykøbing FC vandt 4-0 på hjemmebane

Spillet fungerede godt for Nykøbing FC, der i dag tog imod Hellerup. Højt pres og direkte angrebsspil formåede at slå HIKs spil i stykker.

Især Mikkel Dahl havde held og dygtighed til få bolden sat i mål i dagens kamp mod HIK.

To gange i første halvleg kom scoringerne fra hans støvler. I anden halvleg fik han selskab på scoringstavlen af Anders Due, der øgede føringen til 3-0.

Med 85 minutter spillet af kampen, var det så igen Mikkel Dahl, der kunne række armene i vejret, da han scorede til slutresultatet 4-0.

Ny spilfilosofi

Det er et Nykøbing Falster-hold, der målrettet har arbejdet på at ændre deres spilfilosofi.

Fra årsskiftet har alle hold - fra miniputterne til 2. division været en del af den nye tankegang.

Filosofien handler om at sætte fokus på det direkte spil, det høje pres og om at være målsøgende. En strategi, der gav pote på banen i Nykøbing i dag.

Holdet har nu kun et point op til oprykningsstregen.