Nykøbing FC spiller sig i 1. division

Efter en 3-2 sejr over Thisted har Nykøbing FC nu sikret sig en plads i 1. division. Kampen endte med at blive lidt af et drama.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der var alt på spil i Nykøbing FCs sidste kamp i sæsonen. Med en sejr over Thisted kunne holdet nemlig sikre sig den tredje oprykningsplads til 1. division.

Ved uafgjort var falstringene afhængige af udfaldet af Brabrands kamp mod Brønshøj. Et nederlag ville betyde endnu en sæson i 2. division.

God start for falstringerne

Selve kampen startede absolut ud til Nykøbing FCs fordel. Efter to minutter blev bolden nemlig sat ind bag Thisted-målmanden. Scoringen var et selvmål af Thisteds Mads Lauritsen.

14 minutter efter var det Nykøbing-klubben selv, der kunne føje et mål på tavlen. Lars Pleidrup var manden bag.

0-2 blev også stillingen ved pausefløjtet.

Thisted kom stærkt igen i 2. halvleg

I anden halvleg lykkedes det Thisted at reducere til 1-2, da Renato De Vecchi satte bolden i netmaskerne.

Og i kampens 73. minut blev det endnu værre, da Thisteds Thomas Quorning Poulsen udlignede til 2-2.

Kort før kampens slut så det derfor ud til, at Nykøbing FC ville misse oprykningen. Brønshøj var nemlig samtidig foran i Brabrand, og det ville betyde, at de ville snuppe oprykningspladsen - et enkelt point foran Nykøbing FC i tabellen.

Men i kampens 89. minut lykkedes det Nykøbing FCs Kasper Jensen at sætte det tredje og afgørende mål ind.

Med resultatet 2-3 er Nykøbing FC videre til 1. division.