Nykøbing FC rykker hjemmekamp på grund af frost

Den kommende hjemmekamp mod Thisted FC rykkes til kunstgræsbane på grund af frost i hjemmebanen på Falster.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det barske vejr plager igen Nykøbing FC, som spiller i landets næstbedste fodboldrække.

I starten af marts skulle det regionale fodboldhold tage imod Vendsyssel FF på CM Arena i Nykøbing Falster, men frost og sibirisk kulde tvang holdet til at rykke kampen.

Nu skaber frosten igen problemer for Nykøbing FC, som søndag den 25. marts skal spille mod Thisted FC. Derfor har holdet fra Falster været nødt til at rykke kampen.

Godkendt af DBU

Banen på stadion er stadig hårdt plaget af frost, og onsdag eftermiddag blev det derfor godkendt af DBU, at kampen kan rykkes til NFC Syd, oplyser klubben på sin hjemmeside.

- Vi har haft et forbilledligt samarbejde med kommunen om at få banen klar til på søndag, men vi må erkende at med al den frost der har været i denne og de sidste mange uger, var det ikke muligt, udtaler Tage Nielsen, bestyrelsesformand i Nykøbing FC. 

- Vi har til gengæld ingen problemer med at spille på banen i Syd, som er en fremragende bane i det hele taget, men ikke mindst i forhold til de dårlige baner, som der mange steder er blevet spillet på indtil videre i Superligaen. Det bør altid være selve banens kvalitet der er nummer et og ikke de ydre rammer. Det ændrer ikke på, at vi glæder os til igen at skulle på stadion til næste hjemmekamp den 8. april, tilføjer han.

Kampen spilles som planlagt klokken 13.45.