Nykøbing FC ligger stadig under stregen

Nykøbing FC kunne søndag rykke over nedrykningsstregen i 2. division Øst med en sejr over B 1908

Fri entré tiltrak 720 tilskuere til Nykøbing FC´s hjemmekamp søndag mod B 1908. Med en sejr ville falstringerne rykke over nedrykningsstregen.

I begyndelsen af kampen har NFC flere store chancer, men de formår ikke at få bolden i kassen. I slutningen af 1. halvleg får B 1908 scoret og fører ved pausen 0-1.

I 2. halvleg kæmper Nykøbing FC for at få udlignet. I det 72´ minut scorer Kasper Jensen, da han hopper langt højere end B 1908 forsvaret og udligner på et flot placeret hovedstød.

Kun tre minutter efter får B 1908 straffespark, og scorer sikkert. Det bliver slutresultatet - Nykøbing FC taber 1-2 til B 1908.

Nykøbing FC ligger fortsat under nedrykningsstregen ét point op til Svebølle. I næste uge møder Nykøbing FC Avarta ude.