Nykøbing FC har solgt folkeaktier for 2,7 millioner

Nykøbing FC har solgt folkeaktier for 2,7 millioner kroner i forbindelse med projekt 'Nykøbing FC i Superligaen 2020'. Dermed er der foreløbigt skudt 7,7 millioner kroner i tiltaget.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

325 investorer har købt folkeaktier i Nykøbing FC for 2.721.000 kroner, oplyser fodboldklubben efter et bestyrelsesmøde mandag. Det skriver Lolland-Falsters Folketidende.

Dermed har det lokale fodboldflagskib nu en samlet aktiekapital på godt 7,7 millioner kroner, idet storinvestorerne Claus Meyer og Claus Jensen skød fem millioner kroner i projekt 'Nykøbing FC i Superligaen 2020' ved introduktionen for fire måneder siden.

Dengang var målsætningen at nå en kapitaltilførsel på 10 millioner kroner, inden sommeren var omme, hvilket altså ikke helt lykkedes. Alligevel udtrykker bestyrelsesformanden i Nykøbing FC A/S, Tage Nielsen, tilfredshed med udbyttet.

- Det er under alle omstændigheder et flot resultat, som giver os handlefrihed, og på 2. divisionsniveau er det helt i top, siger Tage Nielsen til Folketidende.