Nykøbing FC gafler ung angriber og holder på markant profil

Nykøbing FC har skrevet kontrakt med en lovende angriber fra AB i håbet om at sparke klubben længere op tabellen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Selvom sæsonen for landets næstbedste fodboldrække næsten kun lige er fløjtet af, så er Nykøbing FC allrede i gang med at forbedrede sig til den kommende sæson.

Klubben kunne nemlig lørdag præsentere det, som de beskriver som en markant forstærkning til truppen.

Der er tale om den 20-årige angriber, Emil Holten, der kommer fra AB, hvor han var fast mand i den forgangne sæson. Så selvom AB rykkede ned i 2. division efter denne sæson, så bliver Emil Holten i den næstbedste række.

- Emil Holten er en dygtig angriber med et stort potentiale, som vi har holdt øje med gennem en længere periode. Det er derfor med stor glæde, at vi i dag kan byde Emil velkommen til Nykøbing FC, udtaler formand Claus Jensen til klubbens hjemmeside.

Emil har skrevet under på en 2-årig kontrakt, der holder ham i klubben til sommeren 2019.

Målmanden forsætter

Ud over tilføjelsen af den unge angriber, som skal forsøge at sparke falstringerne længere op i tabellen i den kommende sæson, har Nykøbing FC forlænget med en markant målmandsprofil.

- Vi har forlænget aftalen med Thomas Villadsen for de kommende to sæsoner. Thomas har leveret en rigtig god indsats i vores første sæson tilbage i NordicBet Ligaen og sluttede foråret af med en række fremragende præstationer og masser af redninger, siger Claus Jensen og tilføjer: 

Emil Holten har skrevet under på en 2-årig kontrakt, der holder ham i klubben til sommeren 2019. Arkivfoto.
Emil Holten har skrevet under på en 2-årig kontrakt, der holder ham i klubben til sommeren 2019. Arkivfoto.
Foto: Akademisk Boldklub

- I Thomas har vi en målmand, der med sin rutine skaber ro i forsvaret omkring ham og som dirigerer med sit forsvar og tager ansvar. Hans igangsætninger af spillet og hans spil med fødderne er på et meget højt niveau og er en vigtig faktor for måden, vi vil spille vores fodbold på.

Målmanden har forlænget sin kontrakt med Nykøbing FC, så den løber for de kommende to år.