Nykøbing Falster Håndbold videre i Europa

Med en sejr på 29-20 over svenske Lugi er håndboldkvinderne fra NFH videre til 2. kavilifikationrunde til gruppespillet i Europa Cuppen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nykøbing Falster Håndbold klub er efter aftenens sejr på 29-20 over svenske Lugi videre til anden kvalifikationsrunde forud for gruppespillet i Europa Cuppen. Med sig fra kampen i Sverige havde NFH en smal føring på to mål, og dermed var spændingen intakt forud for NFH's første internationale hjemmebankamp.

Spænding ved pausefløjt

I pausen kunne de knap tusind tilskuere se, at der stod 9-9 på lystavlen, og da NFH's angrebsspil ikke rigtigt var kommet op i omdrejninger, sad man med fornemmelsen af, at det kunne blive en lidt for spændende aften. Men i 2. halveg tog NFH-kvinderne fat og sikrede sig sejren.

- Det er en fantastisk følelse, at vinde vores første internationale kamp på hjemmebane, siger NHF's direktør Søren Jacobsen.

Polsk hold venter

NFH er nu videre til 2. kvalifikationsrunde og den 15. oktober skal de over Østersøen og møde polske Stettin, der sidste år vandt Challenge Cuppen, hvor NHF også deltog.

- Vi har gode chancer mod dem, selvom det er et godt hold, vurderer direktør Søren Jacobsen.