Nykøbing F. Teater siger nej til Øgendahl

Mick Øgendahl skal ikke optræde med sit nye show på Nykøbing F. Teater. Der er ikke plads, lød afvisningen fra teateret.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Alt for mange standup-shows var begrundelsen for, at komikeren Mick Øgendahl ikke kunne få plads til at optræde med sit nye show på Nykøbing F. Teater dette efterår.

Det skriver Lolland Falsters Folketidende på deres netavis.

Mick Øgendahl stammer fra Horreby på Østfalster, og havde derfor håbet at kunne komme til at optræde for det, som han i et facebookopslag om sagen kalder for sit bagland.

- Nu har flere 'vrede' mennesker skrevet, at jeg er en sjuft, fordi 'Prinser af Provinsen' ikke kommer til Lolland Falster og at jeg har glemt mit ophav. Sandheden er at Nykøbing Falster Teater sagde nej tak. De syntes, de havde "nok stand-up". Pu ha da da, så blev jeg vejet og fundet for let af mit eget bagland, skriver komikeren på Facebook.

Facebook-opslaget har udløst mere end 200 kommentarer på det sociale netværk.

Teateret står også for en af kommentarerne.

De skriver, at de ikke har råd til at købe arrangementet, og at en ombygning på teateret gjorde det svært at presse ind i kalenderen. Samtidig kom der fra udbydere af showet en række konkrete dato-forslag, hvor der allerede var optaget.