¨

Nye vidner skal afhøres i drabssagen uden lig

Hediga Morad forsvandt i oktober 2015. Der er aldrig fundet et lig, men hendes eksmand blev alligevel dømt for hendes mord i januar.

På tredjedagen af ankesagen om den forsvundne Hediga Morad skal et helt nyt vidne afhøres. Følg med direkte fra landsretten her.

TV ØSTs reporter Bue Bukh Petersen sidder klar i Østre Landsret i Nykøbing Falster, hvor Hediga Morads eksmands ankesag går ind i sin tredje dag. Du finder livebloggen i bunden af artiklen.

Sagen handler om syriske Hediga Morad, der forsvandt i oktober 2015, efter at hun havde afleveret sine to børn ved deres far og hendes eksmand. 

Siden da er hun ikke set. Der er altså aldrig fundet et lig, men alligevel dømte et enigt nævningeting ved byretten eksmanden for hendes mord. Der var ifølge dommen der nok indicier, der pegede på, at hun er død, og at det er eksmanden, der står bag.

Nægter sig skyldig

Eksmanden selv erklærer sig dog uskyldig, og han mener slet ikke, at Hediga Morad er død. Derfor ankede han dommen på stedet.

Da sagen kørte i første omgang, udtalte eksmandens advokat Henrik Stagetorn, at forsvaret ikke mente, der er bevis for, at Hediga Morad er død.

I retten blev der ført bevis for, at hun derimod var taget til Syrien eller Tyrkiet.

Der er afsat i alt syv retsdage til ankesagen, som forventes at slutte d. 27. september. 

Overblik

Ankesag om Hediga Morad: Dag 3

Livedækning afsluttet21. sep 2017 12:15

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App