¨

Nye job til Falster

Foto: TV ØST

Midt i en krisetid har en virksomhed på Falster mere end fordoblet antallet af ansatte

Her til formiddag kørte 67 nye biler ud fra virksomheden MSE A/S, som ligger mellem Nørre Alslev og Guldborgsund på det nordlige Falster. 

Entreprenørvirksomheden har netop ansat 75 nye medarbejder, som skal udføre en 3-årig vedligeholdelsesaftale, som virksomheden har indgået med TDC.

En af de nyansatte er Bo Christiansen fra Maribo. Godt nok flytter han bare job fra den virksomhed, som før havde kontrakten med TDC, men alligevel betyder det noget for ham.

- Normalt tænker jeg ikke så meget over, hvor jeg er ansat, men det her betyder noget. Jeg handler også lokalt. Jeg synes, det er vigtigt at støtte lokalsamfundet.

Og støtte lokalsamfundet det gør den nye ordre. MSE A/S har blandt andet indkøbt 67 nye biler i Nykøbing Falster.

- Det er rigtig stort. Det er jo en ordre til 15 millioner kroner, siger direktør, Ole Schulz fra Schulz Biler og fortsætter:

- Vi står også for vedligeholdelsen de næste fem år. Det betyder i hvert fald to nye arbejdspladser hos mig.

Ud over TDC-aftalen har MSE A/S også vundet kontrakter andre steder de seneste år. Blandt andet på omfartsvejen i Nykøbing Falster og det nye fængsel på Nordfalster.

- Vi har virkelig fået mange nye ansatte. Sidste år var vi vel 100, nu er vi omkring 240 ansatte, fortæller værkfører Kenny Pedersen fra MSE.

Og fremtiden frygter virksomheden heller ikke.

- Vi har en god ordrebeholdning til næste år, og så bliver der meget at byde på både på forsyningsledninger, Femernbyggeriet, fængslet og andre store, spændende opgaver, siger direktøren for MSE A/S, Jan Sørensen.

01:59 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App