Nye henvendelser i voldtægtssag fra Bøtø

Der er kommet nye henvendelser i sagen, efter at 27-årige Michelle Jensen torsdag stod frem og fortalte om dengang hun blev voldtaget og forsøgt dræbt ved Bøtø.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet har modtaget nye henvendelser i den grusomme sag fra 1999, hvor den dengang 11-årige Michelle Jensen blev voldtaget af en mand, der også forsøgte at kvæle hende til døde. Det skriver folketidende.dk.

Torsdag stod den nu 27-årige kvinde frem for første gang i Station 2 og fortalte om dengang, hun på stranden blev kontaktet af en mand, som truede hende med en pistol og slæbte hende ind i et skovområde. Her voldtog han hende og kvalte hende, så hun mistede bevidstheden.

Trods 4000 afhøinger, fantomtegninger og over 200 DNA-tests lykkedes det aldrig politiet at finde gerningsmanden, og Michelle Jensen håber med sin tv-optræden, at det nu kan lykkes at finde ham.

- Jeg hader den mand over alt på jorden. Han har gjort mit liv til et helvede. Jeg håber, at han vil give sig selv til kende og tage en straf, eller at hans familie og venner vil ringe og sige, hvor han er henne, så mig og min familie kan få fred, lød det fra den 27-årige kvinde torsdag aften.

Siden da er der kommet 10 ny henvendelser i sagen. De drejer sig blandt andet om personer, der tidligere har været afhørt i sagen, og politiet skal nu i gang med at undersøge oplysningerne.