¨

Ny formand for Fælleskøkkenet lover ikke planen holder

Foto: TV ØST

Der er ingen garantier for den nye formand for Fælleskøkkenet I/S når det gælder om at have stabil i det nye storkøkken.

- Jeg lover ikke noget, før jeg har håndgribelige beviser på, at vi kan nå målet.

Sådan lyder den forsigtige udmelding fra den nye formand for det nye storkøkken i Sakskøbing, Fælleskøkkenet I/S, der siden sin åbning i december har været plaget af voldsomme problemer. Det skriver Lolland Falsters Folketidende ifølge folketidende.dk.

Køkkenet har været nødt til at sende en lang række opgaver til andre køkkener, mens teknikere slås med få den avancerede it-infrastruktur bag køkkenet til at virke.

Håber på arbejdsro

Den nye formand hedder Marie-Louise Brehm Nielsen, og hun er forsigtig med at komme med konkrete løfter omkring køkkenets drift.

- Jeg mener, at det vil være useriøst af mig, så længe jeg ikke har håndgribelige beviser på, at vi faktisk kan nå det mål, siger Marie-Louise Brehm Nielsen til avisen.

Hun beder nu om arbejdsro, så personalet og bestyrelsen kan få problemerne i køkkenet løst.

Fælleskøkkenet er et fælles selskab ejet af Guldborgsund Kommune, Lolland Kommune og Region Sjælland. Det skal både levere mad til pensionister, plejehjem og sygehuspatienter i området.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App