Ny defensiv forstærkning på vej til Nykøbing FC

Nykøbing FC har underskrevet en aftale med forsvarsspilleren Mads Ibenfeldt, der vender hjem efter et kortere udlandsophold.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nykøbing FC kunne i dag præsentere det seneste medlem til truppen, den erfarne forsvarspiller Mads Ibenfeldt, det skriver klubben i pressemeddelelse her til eftermiddag.

Mads Ibenfeldt er ikke ukendt med klubben fra Falster, da han tidligere har spillet en sæson for klubben i 2008-2007. Den 31-årige danske forsvarsspiller kommer hjem til rødderne efter at have spillet 2014/2015-sæsonen i den engelske League One-klub, Southend United.

Nu har den høje falstring så vendt snuden hjem mod den tidligere klub med store ambitioner. Oprustningen af forsvarskæden kommer som et led i Nykøbing FC’s planer om oprykning til 1. division.

Klubben har høje forventninger til, at Mads Ibenfeldt kan bidrage til at nå målet og har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2017.

Store ambitioner

På længere sigt har Nykøbing FC ambitioner om at være med i Alka Superligaen senest i 2020. Ambitioner, som blandt andet kendiskokken Claus Meyer har investeret tungt i.

Det har tidligere været fremme, at Claus Meyer, tidligere landsholdsspiller Claus Jensen, komiker Mick Øgendahl og tidligere Falster-spiller Biri Biri tilsammen har investeret fem millioner kroner i klubben.