NFHs håndboldkvinder henter svensk landsholdsspiller

Den 23-årige svenske stregspiller, Anna Lagerquist, bliver hentet til NFH. Hun passer godt ind i NFH's DNA, lyder det fra NFHs formand.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

NFHs håndboldkvinder henter svensk landholdsspiller til klubben. 

Der er tale om den svenske stregspiller Anna Lagerquist, som har underskrevet en to-årig kontrakt med NFH. Nogle kan måske genkende hendes navn, efter EM i Sverige i december sidste år, hvor hun spillede en stor rolle. 

quote Anna besidder nogle af de ting, vi vægter højt i NFH

Henrik Hansen, formand i NFH

Henrik Hansen, formand i NFH, er også godt tilfreds med, at de har fået en ny spiller på holdet. Anna Lagerquist har siden 2010 spillet i Lugi Lund, hvor hun også var holdets anfører. 

- Vi har mødt Lugi Lund flere gange i træningskampe de sidste tre-fire år, hvor vi har holdt øje med Anna og hendes kvaliteter. Anna besidder nogle af de ting, vi vægter højt i NFH. En stor fighter, super forsvarsspiller, og så har hun udviklet sit angrebsspil op på et internationalt niveau, så vi tror hun passer godt ind i NFH's DNA, siger han i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Anna spillede et flot mesterskab for Sverige og vi glæder os til at se hende i den gule trøje i næste sæson.

Fortsætte med at udvikle NFH

Det er ikke kun NFH, der glæder sig. Også den nye spiller ser frem til skiftet. 

- Jeg tror, det skal blive ekstremt sjovt at spille i NFH og tage mit næste skridt i min karriere. De har startet en rejse, som jeg synes er spændende, og jeg tror, ​​jeg vil fortsætte med at udvikle både NFH og til at spille i den danske liga, lyder det fra Anna Lagerquist. 

quote Jeg tror, det skal blive ekstremt sjovt at spille i NFH og tage mit næste skridt i min karriere

Anna Lagerquist, stregspiller

Den 23-årige stregspiller blev præsenteret i Scandlines Arena i fobindelse med Primo Tours Ligaen, hvor NFH mødte Skanderborg. 

En kamp, som NFH vandt med 38-26 og dermed har rykket dem op på en fjerdeplads i den danske liga.  

Næste kamp NFHs holdboldkvinder skal spille er i EHF-Cup den 12. februar, hvor de møder tyske Metzingen.