NFH vinder Super Cuppen

Tirsdag aften snuppede danmarksmestrene fra Nykøbing F. Håndbold endnu en pokal til til samlingen.

Med en sejr på 30-23 blev modstanderne fra Randers HK sendt tomhændede hjem til Kronjylland, mens NFH kunne lade jublen bryde løs.

Første halvleg var en tæt og målrig affære, hvor NFH til sidst kunne gå til pause med den smallest mulige føring, 16-15.

Anden halvleg begyndte også lige, men lidt efter lidt trak Nykøbing F.-kvinderne fra, så de midt i anden halvleg var fem mål foran randrusianerne, 25-20.

Randers faldt sammen

Og da Randers aldrig fandt mål formen fra første halvleg endte det hele med lykkelige NFH-spillere, der faldt hinanden om halsen.

Det blev dermed ikke til et glædeligt gensyn for Randers-træner Niels Agesen, der i sidste sæson førte til et sensationelt dansk mesterskab.

NFH-topscorer blev svenske Johanna Westberg, der scorede 11 gange - fire flere end holdets næstmest scorende, Kristina "Mulle" Kristiansen, med syv socringer