NFH vandt spændende opgør

Nykøbing Falster Håndboldklubs damer slog onsdag aften Team Tvis Holstebro i en dramatisk kamp, der endte med en sejr, som især for træner Niels Agesen var af stor betydning.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kvinderne i NFH kom godt fra start i onsdag aftens kamp mod Team Tvis Holstebro og lagde afstand til vestjyderne med fem mål i første halvleg, men kampen endte alligevel med at blive spændende og højdramatisk i anden halvleg.

Her halede Team Tvis ind på falstringene, der på et tidspunkt kun var foran med et enkelt mål. Tre gange to minutters udvisning til jyderne og en stribe redninger fra i NFH's mål holdt dog de gule på ret køl, og trods nogle hektiske minutter til sidst, havde playmaker Kristina 'Mulle' Kristiansen overskud til at sende bolden i mål med en scoring bagom ryggen i klubbens aller sidste minut.

Lettelse fra træneren

Kampen blev i anledning af indvielsen af den nye multiarena spillet i Næstved, og 29-27 sejren på det, der næsten var hjemmebane, var især stor for træner Niels Agesen. Han blev i sidste sæson fyret som træner i Team Tvis Holstebro og havde før kampen ikke lagt skjul på sin skuffelse over den behandling. Derfor var lettelsen stor, da hans nuværende hold slog det gamle.

- Når der er nogen, der ikke kan bruge en, så vil man gerne vise dem, at det var en fejl, og det synes jeg, at jeg viste i dag, sagde han efter kampen.

Damernes håndboldliga går nu på juleferie og gør klar til VM i kvindehåndbold, som holdes i Danmark og begynder 5. december. En del af kampene skal i øvrigt spilles i den nye arena i Næstved. Dog ikke Danmarks.

Efter sejren mod Team Tvis Holstebro overvintrer NFH på en tredjeplads i tabellen.