NFH-træner: Det var torskedumt af tilskuerne

Nykøbing Falsters træner rasede efter opgøret mod København Håndbold over en tilskuers sabotage af afslutning.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Med 15 sekunder tilbage af det dramatiske opgør mellem Nykøbing Falster og København Håndbold i Primo Tours Ligaen, blev det hele endnu mere dramatisk.

Her valgte en tilskuer i Nykøbing at smide en genstand ind på banen ved stillingen 28-28, netop da københavnerne var ved at sætte det sidste angreb ind og havde mulighed for at sikre sig sejren.

Situationen tog Nykøbing-træner Niels Agesen kraftigt afstand fra efter opgøret.

- Vi har en fantastisk opbakning på hjemmebane, men det her er torskedumt, og det bakker os absolut ikke op.

- Det er vanvittigt usportsligt. Jeg aner ikke, om det kan få konsekvenser. Uanset hvad, så er alle enige om, at det ikke er okay. Det vil vi helst ikke se, siger Niels Agesen efter opgøret.

Kampen endte 28-28, og dermed lever Nykøbing Falster stadig i kampen om slutspillet, hvor man har sat sig på sjettepladsen med 22 point - et mere end Silkeborg-Voel, der dog har en kamp i baghånden og er bedst indbyrdes.

Cheftræneren erkender da også, at det bliver svært at holde sjettepladsen til efter sidste runde i grundspillet.

- Silkeborg har gjort det fantastisk og har Viborg og SK Aarhus i de to sidste kampe, men uanset hvad, så skal vi til Holstebro og vinde, og det er en svær størrelse. Vi skal selv gøre et stykke arbejde, og så kan vi håbe på, at Silkeborg kikser lidt, siger Agesen.

Ny keeper til NFH
I pausen af opgøret præsenterede Nykøbing Falster målvogter Ditte Vind, der skifter til klubben fra HC Odense. Hun skal supplere den erfarne Mette Iversen.

- Da vi fik forlænget med Mette Iversen langt om længe, var det vigtigt at finde en ung keeper, som vi tror på, vi kan løfte op på et højere niveau. Den profil passer Ditte Vind rigtig godt ind i, så det har jeg store forventninger til, siger cheftræneren.

/ritzau/